Javne nabave

Javna licitacija za prodaju vozila

Na temelju Odluke o pokretanju javne licitacije vozila br. 01-1211/17 od 5. srpnja 2017.god., Rektorat Sveučilišta  u Mostaru objavljuje Javnu licitaciju vozila putem prikupljenih pismenih ponuda. Detaljnije informacije mogu se dobiti ovdje.  

Obavijest o izboru najboljeg ponuđača u postupku Javne nabavke putničkog motornog vozila putem financijskog lizinga

Na temelju članka 70. st. 1., 2., 3. i 6. Zakona o javnim nabavkama (Sl. glasnik BiH, broj 39/14), na preporuku Povjerenstva za javnu nabavku broj: 01-1217/17 od 5. srpnja 2017. godine, u postupku javne nabavke putničkog motornog vozila putem … Nastavi čitati

Poziv za sudjelovanje u pregovaračkom postupku bez objave obavještenje o nabavi usluga održavanja ISS-a

Poziv za sudjelovanje u pregovaračkom postupku bez objave obavještenje o nabavi usluga održavanja Informacijskog sustava Sveučilišta u Mostaru (ISS). Dokumentacija se može pogledati ovdje.

Obavijest o izboru najboljeg ponuditelja u postupku Javne nabave ”Usluge tiska za potrebe Rektorata Sveučilišta u Mostaru”

U skladu s člankom 71. Zakona o javnim nabavkama, donesena je Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku javne nabavke ,,Usluge tiska za potrebe Rektorata Sveučilišta u Mostaru“. Odluka se može pogledati ovdje.

Obavijest o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku javne nabavke ”Održavanje ISS-a”

U skladu s člankom 71. Zakona o javnim nabavkama, donesena je Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u pregovaračkom postupku javne nabavke ,,Održavanje informacijskog sustava Sveučilišta u Mostaru“. Odluka se može pogledati ovdje.